Matracok

Kezdőlap / Bútorok / Matracok

Matracok

Vitalitásod, egészséged megőrzésében a regenerálódásnak, a megfelelő, valóban pihentető alvásnak éppoly fontos szerepe van, mint az egészséges táplálkozásnak, vagy a rendszeres testmozgásnak. Miként életviteled és étrended, úgy hálószobád kialakítása is bizonyos fokú tudatosságot igényel.

Fekhelyed akkor lesz igazán tökéletes, ha igazodik hozzád!

Életkorod, testsúlyod, testfelépítésed és alvási szokásaid, valamint egészségügyi állapotod, s ezen belül is izületeid és gerincoszlopod állapota, illetve szervezeted allergénekre adott reakciói alapvetően befolyásolják a megfelelő matrac kiválasztását.

Táskarugós matracok

A hagyományoshoz képest kétszeres mennyiségű rugók -melyek egymástól függetlenül képesek mozogni- rendkívül magas rugalmasságot biztosítanak, amely a rugós matracok között egyedülálló.

Rugós matracok

A matracban elhelyezett Bonell rugók adják a matrac egyedülálló rugalmasságát és tartását.

Hideghab matracok

A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok pontrugalmasak, a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáselosztás a lehető legoptimálisabb.

Memory matracok

A memory foam egy nagy viszkoelasztikusságú polyetilén hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így nyomáspont nélkül érintkezik a testtel.

Latex matracok

A latexet a kaucsukfa nedvéből állítják elő. A fa kérgéből nyert gumit habosítják ami után egy rendkívül rugalmas anyag készül belőle.