Konyhák

Kezdőlap / Bútorok / Konyhabútorok

EGYEDI KONYHABÚTOROK

Konyhabútoraink teljesen egyedi tervezésű, méretre gyártott, készre szerelt bútorok. Nálunk 4-6 hetes határidővel rendelheti meg új konyháját, amit a helyszíni felmérést követően megtervezünk Önnek! Az árajánlat mellé akár többféle színkombinációban 3D látványtervet készítünk, ezzel is segítve a színek kiválasztását. A rendeléstől számított 5 héten belül megérkezik a komplett konyha összeállítása, melyet akár pár napon belül beépítenek Önnek az asztalos kollégáink!

Blokk Konyhák

Komplett blokk összeállítások többféle méretben, akár kiegészítő elemekkel.  Gyárilag összeválogatott elemek, az egyszerűbb és olcsóbb konyhák berendezéséhez.

Hatalmas szín és alapanyag választék.

Elemes konyharendszer

Konyhabútoraink teljesen egyedi tervezésű, méretre gyártott, készre szerelt bútorok.

Nálunk 4-6 hetes határidővel rendelheti meg új konyháját, amit a helyszíni felmérést követően megtervezünk Önnek!

Miért minket válasszon?

 • mert asztalosaink bármilyen kérést teljesíteni tudnak
 • mert milliméter pontos, egyedi gyártású, teljesen beépített bútorokat készítünk
 • mert nálunk 4-6 héten belül elkészül álmai konyhabútora
 • mert bemutatótermünkben minden szín és alapanyag megtekinthető, kipróbálható
 • mert 3D látványtervvel segítjük az elemek, és színek kiválasztását,
 • mert nincsenek rejtett költségek, tételesen kidolgozott árajánlatot készítünk
 • mert a tervezéstől a beépítésig mindennel megbízhat minket
 • mert a legmodernebb anyagokat és vasalatokat építjük be konyháinkba
 • mert a legnagyobb és legprofibb beszállító partnerek termékeivel dolgozunk
 • mert elkötelezettek vagyunk a legapróbb igények precíz megvalósításában
 • mert nem ismerjük azt a választ, hogy “nem lehet megcsinálni”

Helyszíni felmérés

Önnek nem kell aggódnia a méretek és az elrendezés miatt!

Időpont egyeztetés után, asztalos kollégánk az összes falat, padkát, ablakot, csövet, és egyéb ott lévő adottságot felméri és precízen rögzíti a tervezéshez. A helyszínen átbeszélik az elképzelt elrendezést, a gépek elhelyezkedését, valamint a konyha elemek típusát. A felmérés során rögzített méretekkel megtervezhető a milliméter pontosságú egyedi gyártású és elrendezésű konyha összeállítása.

Árajánlat készítés és látványtervezés

Rejtett költségektől mentes, tételesen kidolgozott árajánlatot küldünk!

A felmérés alapján elkészítjük az árajánlatot több féle árkategóriában is, hogy látható legyen a színek és az anyagok közötti árkülönbség. Az ajánlatunkban minden szükséges tartozék szerepel, semmilyen “kiegészítőt” nem kell még hozzá vásárolni! Nálunk a fogantyú, a lábazat, a műanyag végzáró mind tartozék, így nem érheti meglepetés, nincsenek plusz költségek! Az ajánlat mellett elkészítjük konyhabútora előzetes látványtervét, melyet az ottani környezetbe illesztünk, hogy láthatóvá váljanak az apró részletek is. A látványterveken szereplő színek és részletek tovább segítenek Önnek abban, hogy álmai konyháját még a megrendelés előtt megnézhesse, és megbizonyosodhasson arról, hogy minden az elképzelései szerint lesz kialakítva.

Gyártás

Nem kell 3 hónapot várni az elkészülésre, konyhája 4-5 hét alatt elkészül!

A konyhabútor a rendeléstől számított 4-5 héten belül elkészül. Az elemek készre szerelve, teljesen felszerelvényezve érkeznek a százhalombattai raktárunkba. Nincs napokig tartó otthoni összeszerelés, nem kell a vasalatokkal bíbelődni, a kosarak és egyéb kiegészítők gyárilag beépítésre kerülnek!

Teljes körű szállítás és beépítés

Reggel érkezünk, és a nap végére a helyére kerül a konyhabútor! Beépítve, beállítva…

Önnek csak a dekorációval kell foglakozni.

Nem kell asztalost keresni, nincs több hónapos várólista. Saját asztalosaink komplett gépparkkal felszerelve beépítik a megrendelt konyhát. Az utolsó millimétereket a helyszínen a konyha adottságaihoz igazítjuk, így nem marad beépítetlen/elfedetlen rész! A szerelés során kivágjuk és beépítjük a főzőlapot, a mosogatótálcát is. A legmodernebb állítható vasalatokkal precízen felkerülnek a szekrények a falra, pontos és masszív rögzítéssel összefogjuk a különálló elemeket, tömítjük és szigeteljük a munkalapokat. Állítható lábrendszereinkkel beállítjuk a tökéletes magasságos és vízszintet, valamint milliméter pontossággal beállítjuk az ajtókat, kosarakat, és minden egyéb kiegészítőt.