Kárpitos bútorok

Kezdőlap / Bútorok / Kárpitos bútorok

Kárpitos bútorok

Egy kényelmes, nyitható kanapé az otthon elengedhetetlen része, amely nélkülözhetetlen egy jó beszélgetéshez, társasozáshoz, vagy bármihez a mindennapokban. Rengeteg stílus, és formavilág közül választhat, mellyel egyedivé varázsolhatja otthonát.

Hogyan válasszunk kárpitos bútort?

Először mérje fel a helyet, ahová bútort tervez. Ezután a katalógusból, vagy bemutatótermünkből válassza ki az Ön elképzeléseihez, lakásához leginkább passzoló formát. Legutoljára a szövetet kell kiválasztani. Kárpitos bútoraink variálható szövetekkel rendelhetőek, így akármilyen színvilágot is szeretne, a hatalmas szín, és minta kínálatból biztosan megtalálja álmai bútorát. A szállítást pedig bízza ránk. Szállítóink több mint tíz éves gyakorlattal viszik ki önnek a választott bútort, egészen a végső helyére, akár az összeszerelést is rájuk bízhatja.

Sarok garintúrák

Sarokgarnitúrák többféle elrendezésben és méretben akár elemes rendszerben variálható szövetekkel. Ágyneműtartós ágyazható összeállítások „L” vagy „U” alakú kivitelben.

Ülőgarintúrák

Elemes rendszerben rendelhető kárpitos összeállítások. Ágyazható, ágyneműtartós vagy FIX kanapék és relax fotelek. Hatalmas szövetválaszték, exclusive bőr vagy intelligens mosható szövetek is megtalálhatóak a kínálatban. Akár sarok összeállításban is rendelhető bútorok.

Kanapék

Ágyazható, ágyneműtartós kanapék, akár mindennapi alvásra. Hatalmas szövetválasztékból rendelhető, többféle kialakítású és vasalatú bútorok.