Kárpitos bútorok

Kezdőlap / Bútorok / Ágyak

Ágyak

A hálószobánk a nyugalom szigete. Bár ide vendégeket nem engedünk be, nem kell lemondanunk a stílusos és kellemes enteriőrről. Fontos, hogy egy jó fekhely a mindennapi élet elengedhetetlen része. A jobb életminőséghez fontos a pihentető alvás, valamint bizonyított tény, hogy a jó alvás növeli a teljesítőképességet. Látogasson el bemutatótermünkbe, és tekintse hatalmas ágykínálatunkat. Ágykeretek, franciaágyak, a modern stílustól a klasszikusig, többféle méretben.

Egy jó fekhely a mindennapi élet elengedhetetlen része. A jobb életminőséghez fontos a pihentető alvás, valamint bizonyított tény, hogy a jó alvás növeli a teljesítőképességet. Látogasson el bemutatótermünkbe, és tekintse hatalmas ágykínálatunkat. Franciaágyak, a modern stílustól a klasszikusig, többféle méretben.

Franciaágyak

Komplett ágyneműtartós ágyak szivacsos vagy rugós matraccal szerelve. Franciaágyaink több méretben rendelhetőek, minden esetben ágyneműtartóval szerelt felnyílós vasalattal. Hatalmas szövetválasztékból, akár egyedi színösszeállításban.

Heverők

Egyszemélyes fekhelyek komplett összeállításban, vagy akár ágykeretként. Kárpitozott, bútorlapos, vagy tömörfa kivitelben, óriási szín és szövetválasztékkal. Fejtámlás vagy fej és oldaltámlás kivitelben, többféle vasalattal rendelhető ágyak.

Ágykeretek

Ágykeretek kárpitos, bútorlap, vagy tömörfa kivitelben. Kínálatunkban elérhető ágyneműtartós és fix változat is, többféle méretben, akár egyedi megoldásokkal. Hatalmas szín és szövetválaszték, többféle vasalattal.