Rubin Bútoráruház

Rubin Bútor a Facebookon

Szekrények

Bemutatótermünkben számos klasszikus, és modern Black Red White modell van kiállítva több mint 800 négyzetméteren. A lengyel gyártó lapraszerelt bútorai kiemelkedő minőségű állítható vasalatokkal, fém fiókrendszerekkel, és egyedi, variálható színekkel készülnek, így biztos lehet benne, hogy választott bútora nem csak stílusos, de időtálló is lesz! A BRW kínálatában a komplett összeállítások mellett az elemes rendszerek is megtalálhatóak, így bármilyen elképzelése is legyen, a hatalmas elemlistából minden összeállítás megvalósítható. A Black Red White gyárat a világ 10 legnagyobb bútorgyárának egyikeként tartják számon. Több mint 3000 boltot magába foglaló hálózatával Európa szinte minden országában, valamint Ázsiában, USA-ban és Kanadában is jelen van.

Szekrények

Szekrények

Komplett összeállítások többféle méretben és stílusban. Szekrénysorok hálóba vagy nappaliba kompletten akár kiegészítő elemekkel.

Szekrények Reszletek
Komódok

Komódok

Komódok, éjjeli szekrények, előszoba bútorok, polcok, szobainasok, kiegészítők. Előszobától a hálószobáig - minden, ami egy lakásba szükséges.

Szekrények Reszletek
Gardróbok

Gardróbok

Mi segítünk megtalálni hálószobája díszét. Praktikus helytakarékos szekrények, variálható beltérrel. Gardróbok az Ön igényeire szabva.

Szekrények Reszletek
X