Ülőgarnitúrák

Egy kényelmes, nyitható kanapé az otthon elengedhetetlen része, amely nélkülözhetetlen egy jó beszélgetéshez, társasozáshoz, vagy bármihez a mindennapokban. Rengeteg stílus, és formavilág közül választhat, mellyel egyedivé varázsolhatja otthonát.

Hogy válasszunk kárpitos bútort?
Először mérje fel a helyet, ahová bútort tervez. Ezután a katalógusból, vagy bemutatótermünkből válassza ki az Ön elképzeléseihez, lakásához leginkább passzoló formát. Legutoljára a szövetet kell kiválasztani. Kárpitos bútoraink variálható szövetekkel rendelhetőek, így akármilyen színvilágot is szeretne, a hatalmas szín, és minta kínálatból biztosan megtalálja álmai bútorát. A szállítást pedig bízza ránk. Szállítóink több mint tíz éves gyakorlattal viszik ki önnek a választott bútort, egészen a végső helyére, akár az összeszerelést is rájuk bízhatja.

Rendezés: orderby Kijelző:
Anett ülőgarnitúra
Vélemények (0)
309.100 HUF
Anett elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel. Rendelhető ágyazható, ágyneműtartós, vagy akár fix kivitelben.
Atlanta ülőgarnitúra
Vélemények (0)
419.500 HUF
Atlanta elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel. Rendelhető ágyazható, ágyneműtartós, vagy akár fix kivitelben.
Azita 3NY-2Á-1
Vélemények (0)
291.400 HUF
262.300 HUF
Azita elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel.
Benzon ülőgarnitúra
Vélemények (0)
332.200 HUF
Benzon elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel. Rendelhető ágyazható, ágyneműtartós, vagy akár fix kivitelben.
Bianka ülőgarnitúra
Vélemények (0)
269.200 HUF
Bianka elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel. Rendelhető ágyazható, ágyneműtartós, vagy akár fix kivitelben.
Calypso ülőgarnitúra
Vélemények (0)
255.600 HUF
Calypso elemes ülőgarnitúra, szabadon kombinálható összeállításokban, variálható szövetekkel. Rendelhető ágyazható, ágyneműtartós, vagy akár fix kivitelben.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH